Sonrisa Online

Salsa & Bachata pentru oricine!
În sfârșit! Un curs care te învață să dansezi din confortul casei tale.

Adrian și Tatiana, creatorii acestor cursuri, îți vor împărtășii din experiența lor de peste 15 ani de dans și încă 7 ani alături de peste 2500 de oameni pe care i-au antrenat.

Citește mai departe pentru a afla cum am transformat învățatul în joacă.

 

Fă cunoștință cu instructorii tăi!

 
“Suntem fondatorii școlii de dans Sonrisa Dance Center din Cluj-Napoca. 
Când nu ne aflăm în sala de dans, lucrăm la cea mai inovatoare platformă de cursuri de dans online din România, tocmai pentru a face dansul cât mai accesibil pentru toată lumea.
Avem peste 12 ani de instructaj în spate. Anual, peste 500 de oameni învață să danseze cu noi. Următorul poți fi chiar tu.”
 
                                                                       Adrian și Tatiana

Încearcă Platforma Sonrisa Dance Center pentru 14 zile fără niciun risc

Dacă nu ți se potrivește cursul, ai 14 zile la dispoziție pentru a-ți cere banii înapoi. Fără să trebuiască să ne zici motivul.

În sfârșit te vei putea încărca de energie pozitivă și te vei simți relaxat. Dansul îți va copleși viața cu o stare de spirit fericită într-un ritm alert și te va ajuta să confrunți provocările zilnice cu o doză nouă de încredere.

Alege ce ți se potrivește și începe de azi.

Sonrisa Online Începatori

49 Lei/lună

Alegerea accesibilă

De la Zero la Salsero

399 Lei/an

Alegerea recomandată

De la Zero la Bachatero

399 Lei/an

Alegerea recomandată

Sonrisa Online Lifetime

1590 Lei

Lifetime access cu plată unică

Curs Lady Styling

49 Lei/luna

Alegere feminină

Ce vei găsi în Platforma Sonrisa imediat ce te înscrii:

Pe scurt, o colecție de cursuri de dans prin care vei dobândi toate cunoștințele necesare pentru a păși cu încredere pe orice ring de dans.

Toate modulele sunt explicate clar, pas cu pas.

Mai exact:

Ce pierzi dacă nu te înscrii?

 

Există 2 tipuri de oameni. Cei care trec la acțiune și se vor bucura de această platformă, și cei care nu. Este super ok să fii în ambele dintre categorii și să nu mergi mai departe să cumperi acest produs. Poate că nu ți-a plăcut niciodată să dansezi. Sau practici un alt sport care îți ocupă timpul. Însă, există acea categorie de oameni, care au ales și în trecut să treacă la acțiune. Ei sunt cei care vor beneficia de această platformă, datorită căreia nu a fost niciodată mai ușor să înveți să dansezi.


Ne este greu să îți enumerăm aici toate aspectele educative ale platformei. Așadar le-am ales pe cele mai relevante.

Uite care sunt cele mai importante lucruri pe care le vei învăța din cele 9 cursuri disponibile pe platformă:

Uită-te la următorul videoclip ca să vezi cât de simple sunt instrucțiunile și cât de ușor poți urmări explicațiile.

De ce renunțăm de obicei la dorințele noastre? Te-ai întrebat vreodată asta?

 

Poate că ai vrut dintotdeauna să înveți să dansezi. Însă nu ți-ai făcut niciodată curaj să te înscrii la o școală de dans. Sau poate că ai reușit să te înscrii la un moment dat, dar având atâtea pe cap, nu ai mai reușit să mergi la ore. Am gândit totul în așa fel încât să îți fie mereu convenient. Chiar și dacă ești în pijamale.

 

Să înveți să dansezi poate fi greu. Corect. Dar știi ce nu e greu? Să pornești un videoclip și să asculți cum Tatiana și Adrian îți explică pașii de bază. După, când simți că ai înțeles ideea, te pui să încerci și tu. Redai din nou videoclipul. Pășești simultan cu ei. Nu te presează nimeni. Când simți că stăpânești pașii de bază, treci la următorul videoclip. Fără niciun stres. În ritmul tău.

 

Am conceput toată platforma încât să îți fie cât se poate de ușor. Nu te vei simți rămas în urmă. Poți asculta explicațiile ori de câte ori crezi că e necesar. Dacă îți dedici 30 de minute de 2-3 ori pe săptămână, într-o lună vei putea dansa la nivel de bază, 2 stiluri diferite. Asta dacă ai avut experiență anterioară ZERO. Dacă ai mai dansat până acum, o să treci prin modulele de începători ca prin brânză și vei învăța sute de mișcări și tehnici noi în modulele pentru avansați și experimentați.


5 motive pentru care platforma noastră este inovatoare

1. Este structurată astfel încât să faci progres încă din primele minute de utilizare

Explicațiile sunt atât de simple, încât chiar și un copil de 6 ani le-ar înțelege. Totul este explicat atât verbal cât și prin demonstrație video în paralel. Deci tu trebuie să imiți ce fac instructorii pe ecran. Fiecare mișcare este prezentată lent și din mai multe unghiuri. Structura fiecărui curs îți va garanta un progres gradual.

lectii dans online

2. Ai alături de tine instructori dedicați 100%

Instructorii tăi au, acumulat, peste 24 de ani experiență în antrenat. Au învățat cu succes sute de persoane să danseze. În plus, ai posibilitatea de a comunica cu ei prin intermediul platformei. Poți oricând să le pui întrebări sau să le ceri feedback despre progresul tău. Împreună cu ei, îți vei putea perfecționa abilitățile de dans și te vei putea transforma într-un dansator mai bun. Chiar și de la distanță.

3. Exersezi în ritmul tău oricând, de oriunde, fără presiuni din exterior

Tu, ca om, poate înveți într-un mod diferit de colegii tăi. Poate ești mai vizual și ai nevoie de mai multe demonstrații din partea instructorilor. Poate ești mai kinestezic și nu-ți iese decât atunci când ții de mână partenerul. Poate te duci mai mult pe sentiment și muzică, și dansezi folosind doar câteva figuri de la instructori. Ei bine. Aici nu te va stresa nimeni. Te vei putea relaxa și învăța în același timp.

4. Dansezi pe ritmul tău, sau mai bine spus, pe nivelul tău

Tu alegi, din librăria de cursuri, dificultatea pe care vrei să dansezi. Dacă acum dansezi pentru prima dată, vei putea alege nivelul de începători. Dacă ai deja experiență în spate, de ce să nu încerci nivelul de experimentat? Atenție! Dacă ești campion național de dans, atunci acest curs NU este pentru tine! În rest, îți vei găsi nivelul potrivit ție pe platformă. 🙂

5. Te vei simți mai plin de viață și vei avea putere de concentrare mai mare asupra taskurilor zilnice

Poate că am lăsat-o pe cea mai bună ultima. Conform cercetătorilor americani de la Colegiul de Medicină Albert Einstein din New York, practicarea dansului este singura activitate fizică care are un impact asupra dezvoltării neuronilor din creier, și implicit asupra inteligenţei. Într-o lume dominată de tehnologie, în care cele mai vândute produse online din ultima perioadă sunt monitoarele și scaunele de birou, dansul poate fi activitatea perfectă care să-ți îmbunătăţească memoria, nivelul de energie și cheful de viață.