Sonrisa Online

În sfârșit! Un curs care te învață să dansezi pas cu pas, fără să ieși din casă.

Sonrisa Dance Center prezintă cea mai nouă platformă online de cursuri de dans din România. Citește mai departe pentru a afla cum am transformat învățatul în joacă.

 

De ce renunțăm de obicei la dorințele noastre? Te-ai întrebat vreodată asta?

 

Răspunsurile probabil sunt infinit de multe. Câteodată intervin lucruri mai urgente, sau mai importante. Alteori pur și simplu nu mai avem energie. Probabil ai pățit de mai multe ori să îți setezi un țel, chiar să fii motivat în prima săptămână, ca ulterior să renunți la toată ideea. Să îți dăm un exemplu. Îți setezi ca de săptămâna viitoare să alergi în baza sportivă de lângă casa ta. În fiecare zi, timp de 30 de minute. Prima zi e mai grea, dar te descurci. A doua și a treia zi alergatul devine din ce în ce mai ușor. În a patra zi plouă afară, și parcă ai uitat de ce ai vrut să alergi inițial.


Ei. Uite care e problema de obicei: degeaba ai vrut să alergi, dacă procesul în sine nu ți-a fost convenabil. Uite câteva motive care contribuie la eșec:

Piedici psihologice universal valabile în toate situațiile. Toți acești factori ne îngreunează misiunea de a ne atinge scopul. De aceea, când am creat platforma de dans online, am luat în considerare toți factorii negativi. Am gândit totul în așa fel încât să îți fie mereu convenient. Chiar și dacă ești în pijamale.

Poate că ai vrut dintotdeauna să înveți să dansezi. Însă nu ți-ai făcut niciodată curaj să te înscrii la o școală de dans. Sau poate că ai reușit să te înscrii la un moment dat, dar având atâtea pe cap, nu ai mai reușit să mergi la ore.


Să înveți să dansezi poate fi greu. Corect. Dar știi ce nu e greu? Să pornești un videoclip și să asculți cum Tatiana și Adrian îți explică pașii de bază. După, când simți că ai înțeles ideea, te pui să încerci și tu. Redai din nou videoclipul. Pășești simultan cu ei. Nu te presează nimeni. Când simți că stăpânești pașii de bază, treci la următorul videoclip. Fără niciun stres. În ritmul tău.

Am conceput toată platforma încât să îți fie cât se poate de ușor. Nu te vei simți rămas în urmă. Poți asculta explicațiile ori de câte ori crezi că e necesar. Dacă îți dedici 30 de minute de 2-3 ori pe săptămână, într-o lună vei putea dansa la nivel de bază, 2 stiluri diferite. Asta dacă ai avut experiență anterioară ZERO. Dacă ai mai dansat până acum, o să treci prin modulele de începători ca prin brânză și vei învăța sute de mișcări și tehnici noi în modulele pentru avansați și experimentați.

5 motive pentru care platforma noastră este inovatoare

1. Este structurată astfel încât să faci progres încă din primele minute de utilizare

Explicațiile sunt atât de simple, încât chiar și un copil de 6 ani le-ar înțelege. Totul este explicat atât verbal cât și prin demonstrație video în paralel. Deci tu trebuie să imiți ce fac instructorii pe ecran. Fiecare mișcare este prezentată lent și din mai multe unghiuri. Structura fiecărui curs îți va garanta un progres gradual.

lectii dans online

2. Ai alături de tine instructori dedicați 100%

Instructorii tăi au, acumulat, peste 24 de ani experiență în antrenat. Au învățat cu succes sute de persoane să danseze. În plus, ai posibilitatea de a comunica cu ei prin intermediul platformei. Poți oricând să le pui întrebări sau să le ceri feedback despre progresul tău. Împreună cu ei, îți vei putea perfecționa abilitățile de dans și te vei putea transforma într-un dansator mai bun. Chiar și de la distanță.

3. Exersezi în ritmul tău oricând, de oriunde, fără presiuni din exterior

Tu, ca om, poate înveți într-un mod diferit de colegii tăi. Poate ești mai vizual și ai nevoie de mai multe demonstrații din partea instructorilor. Poate ești mai kinestezic și nu-ți iese decât atunci când ții de mână partenerul. Poate te duci mai mult pe sentiment și muzică, și dansezi folosind doar câteva figuri de la instructori. Ei bine. Aici nu te va stresa nimeni. Te vei putea relaxa și învăța în același timp.

4. Dansezi pe ritmul tău, sau mai bine spus, pe nivelul tău

Tu alegi, din librăria de cursuri, dificultatea pe care vrei să dansezi. Dacă acum dansezi pentru prima dată, vei putea alege nivelul de începători. Dacă ai deja experiență în spate, de ce să nu încerci nivelul de experimentat? Atenție! Dacă ești campion național de dans, atunci acest curs NU este pentru tine! În rest, îți vei găsi nivelul potrivit ție pe platformă. 🙂

5. Te vei simți mai plin de viață și vei avea putere de concentrare mai mare asupra taskurilor zilnice

Poate că am lăsat-o pe cea mai bună ultima. Conform cercetătorilor americani de la Colegiul de Medicină Albert Einstein din New York, practicarea dansului este singura activitate fizică care are un impact asupra dezvoltării neuronilor din creier, și implicit asupra inteligenţei. Într-o lume dominată de tehnologie, în care cele mai vândute produse online din ultima perioadă sunt monitoarele și scaunele de birou, dansul poate fi activitatea perfectă care să-ți îmbunătăţească memoria, nivelul de energie și cheful de viață.

Ce vei găsi în Platforma Sonrisa imediat ce te înscrii:

Pe scurt, o colecție de cursuri de dans prin care vei dobândi toate cunoștințele necesare pentru a păși cu încredere pe orice ring de dans.

Toate modulele sunt explicate clar, pas cu pas.

Mai exact:

Ne este greu să îți enumerăm aici toate aspectele educative ale platformei. Așadar le-am ales pe cele mai relevante.

Uite care sunt cele mai importante lucruri pe care le vei învăța din cele 9 cursuri disponibile pe platformă:

Uită-te la următorul videoclip ca să vezi cât de simple sunt instrucțiunile și cât de ușor poți urmări explicațiile.

Fă cunoștință cu instructorii tăi!

Suntem fondatorii școlii de dans Sonrisa Dance Center din Cluj Napoca. Când nu ne aflăm în sala de dans, lucrăm la cea mai inovatoare platformă de cursuri de dans online din România, tocmai pentru a face dansatul cât mai accesibil pentru toată lumea.

Avem peste 12 ani de instructaj în spate. Anual, peste 500 de oameni învață să danseze cu noi. Următorul poți fi chiar tu!

Ce spun cursanții cu care am lucrat până acum?

Încearcă Platforma Sonrisa Dance Center pentru 14 zile fără niciun risc

Dacă nu ți se potrivește cursul, ai 14 zile la dispoziție pentru a-ți cere banii înapoi. Fără să trebuiască să ne zici motivul.

Întrebări frecvente

După ce avem confirmată plata, vei primi un mail cu datele tale de acces. O dată ce ai primit datele, ai acces la platformă pe toată durata abonamentului activ, dar și la materialele bonus care se vor crea. Te rugăm să verifici și sedcținea Spam.

Vei simți că progresezi chiar după primele videoclipuri. Structura platformei este gândită încât să faci progres gradual, începând cu primul videoclip. Iar explicațiile sunt atât de simple, încât nu ai cum să dai greș!

În acest moment poți interacționa cu instructorii și viitorii colegi prin:

1. Secțiunea de comentarii a platformei

2. Adresa de e-mail hello@sonrisaonline.com

3. Grupul privat de Facebook Sonrisa Online Private Group

Cursul e ONLINE, și e realizat din video-uri înregistrate. Îl poți urmări oricând dorești, de oriunde, de pe orice dispozitiv. Ai acces la el pe toată perioada activă a abonamentului și îl poți urmări ori de câte ori vrei.

Da. Dansul se poate dezvolta și individual, dacă ai cei mai buni specialiști alături de tine. Și-n plus, dacă tu te pregătești de pe-acum, vei atrage acea persoană lângă tine căreia să-i placă dansul și să exersați împreună. Multe cupluri s-au format la Sonrisa, doar pregătește-te din timp cu câteva figuri, ca să vii la sală mai încrezător. 😉

Sigur. Pentru orice problema legată de accesul tău, ne poți scrie pe adresa de e-mail: support@sonrisaonline.com. În general, răspundem în maxim 24 de ore.

În acest moment poți plăti cu cardul prin partenerul nostru Stripe și primești acces instant în platformă.

Ce pierzi dacă nu te înscrii?

 

Există 2 tipuri de oameni. Cei care trec la acțiune și se vor bucura de această platformă, și cei care nu. Este super ok să fii în ambele dintre categorii și să nu mergi mai departe să cumperi acest produs. Poate că nu ți-a plăcut niciodată să dansezi. Sau practici un alt sport care îți ocupă timpul. Însă, există acea categorie de oameni, care au ales și în trecut să treacă la acțiune. Ei sunt cei care vor beneficia de această platformă, datorită căreia nu a fost niciodată mai ușor să înveți să dansezi.

Alege ce ți se potrivește și începe de azi.

În sfârșit te vei putea încărca de energie pozitivă și te vei simți relaxat. Dansul îți va copleși viața cu o stare de spirit fericită într-un ritm alert și te va ajuta să confrunți provocările zilnice cu o doză nouă de încredere.

Sonrisa Online

97 Lei/lună

Alegerea accesibilă

Sonrisa Online Premium

649 Lei/an

Alegerea recomandată

Sonrisa Online Lifetime

1790 Lei

Plătești o dată și ai acces toată viața

În timpul în care ai citit ce am scris aici, în România s-au făcut peste 3000 de pași de bază.

Ne vedem la curs.