Sonrisa Online

Ce e Sonrisa Online?

Cea mai complexă platformă de cursuri de dans latino-caraibice din România.

Vrem să-ţi transmitem toate stilurile de dans pe care le ştim, atât pe înţelesul începătorilor cât şi pe înţelesul avansaţilor.

Indiferent că eşti începător şi vrei să o iei de la 0 sau eşti un dansator experimentat în căutare să te specializezi, consideră că ți-ai atins scopul!

Platforma Sonrisa Online cuprinde antrenamente de salsa și bachata, individual și în pereche, dans pentru copii, styling, postură, muzicalitate și multe alte antrenamente care te ajută să devii un dansator de impact, din confortul casei tale, în mai puțin de 6 luni.

Hello, people!
Adrian și Tatiana aici.

V-am povestit vreodată, mai detaliat, cum a apărut Sonrisa Dance Center în viețile noastre? Școala de dans s-a înființat la 3 săptămâni după nunta noastră din Septembrie 2014. Am văzut-o ca pe o investiție bună pentru banii pe care i-am adunat și înainte de nuntă, dar și din cadourile de la familia și prietenii noștri.

Ne-am dedicat ore, multe, să creăm coregrafii. Să organizăm petreceri frumoase. Să antrenăm și alți oameni. Am repetat de mii de ori. Am făcut sute de probe de costume și ne-am ambiționat să ne auto-depășim în competiții naționale și internaționale. Ne-am respectat pasiunea și ne-am respectat elevii, iar astea a făcut ca Sonrisa să ajungă, în comunitatea de dans, una dintre școlile recunoscute și respectate de marea majoritate. Prin toți anii de când am lansat școala ni s-a confirmat: dacă ești serios, implicat și muncești din greu, la un moment dat, rezultatele vor apărea cu siguranță. Iar când apar, îți vor aduce împlinire! Să investești în tine constant, să cauți să fii mai bun și mai bun, să te adaptezi și să nu te lași… au fost fundația pentru ceea ce este Sonrisa Online azi.

Știi cum a apărut Platforma Sonrisa Online?

 

Sonrisa Online este mai mult decât o platformă de cursuri online de dans. Este felul nostru de a duce Sonrisa, adică zâmbete în lume! Nu, platforma NU este o colecție de video-uri care nu se leagă între ele.

 

Nu este o bibliotecă virtuală cu filmări de la workshop-urile noastre. Nu este nici măcar un Youtube mai mic, în care să cauți demo-uri pe scurt. Este mult mai mult de atât! 🙂

Am creat în platformă un parcurs al dansatorului. De la primele lecții de Salsa, Bachata sau dansuri pentru copii, până la detaliile de finețe și figurile mai complicate care-ți dau curaj la petreceri.

Am explicat totul în detaliu. Mai în detaliu decât o făceam la sală, pentru că în platforma online avem mai mult timp! Nu ne presează orele târzii. Nu ne apasă oboseala. Și nu trebuie sa plecăm nicăieri.

Vei găsi:

Dansuri latino-caraibice la îndemâna oricui

Platforma este gândită să fie o școală de dans. Are o curriculă concepută pedagogic, care să nu fie doar distractivă, ci și de-a dreptul educațională. Îți oferim feedback și corectăm execuția mișcărilor tale sau combinațiile de pași în momentul în care primim videoul tău de practică. Are o secțiune de comentarii, unde poți să ne întrebi detalii și răspundem cât de repede putem. Dacă parcurgi video-urile în ordinea pe care am gândit-o, ai să descoperi că evoluezi, mai repede decât îți închipui.

Pe scurt, te învățăm să dansezi în toate modurile posibile pe care le știm.